Medium Stockholm, Tarotguiderna
Kända medium,  Medium

Birkan Tore

Birkan Tore

Den intuitiva coachen Birkan Tore tror inte på rutin när det gäller vilket arbete som helst. Det innebär att han själv arbetar regelbundet och utmanar sig när det gäller innehållet i hans föreläsningar,  böcker och radioprogram. Det är hela tiden nytt och genomtänkt. Den här änglalika mannen är även upphovsmannen till atlantean healing.

Många tycker att han påminner om en ängel i sitt långa, ljusa, lockiga hår. Mediet Birkan Tore, eller den intuitive coachen som han kallar sig själv för, är känd för många genom dokumentärserien “Det Okända”. Birkan Tore ser inte bara ut som en ängel, utan arbetar med änglarna under sina sessioner. Han uppger själv att nästan all information som han får till sig kommer från “änglarnas värld”. Så har det dock inte alltid varit. Birkan Tore berättar att han under en period i sitt liv inte vill ha någonting med änglarna att göra. Änglarna fortsatte dock att visa sig på alla möjliga sätt och nu vägleder de inte bara Birkans eget liv, utan även många andras. Den intuitiva coachen och vägledaren, Birkan Tore, har hela världen som sin arbetsplats.  All kunskap som Birkan har samlat på sig genom åren, har omvandlats till en populär workshop. Den har fört honom till många länder, framförallt i Europa. Birkan började redan som ung att studera världens traditioner inom spiritism och healing.  Det han lärde sig och fortfarande lär sig, tar han med sig på sina resor.

Upphovsmannen till atlantean healing

Den uppkom i samband med de förändringar, som en del förutspådde, skulle ske under 2012. Det sades att många förändringar skulle ske i och med ett specifikt datum det året. Birkan Tores tolkning av det  hela var att det innebar att vi hade möjlighet att kanalisera en energi som härrör från Atlantis. Han talade om en högfrekvent energi. Den energin används för att nå balans. Många tror att obalans är roten till en mängd sjukdomar och svåra tillstånd. Istället för att fokusera på att behandla de effekter som kan uppstå med obalans i kroppen, så väljer Birkan att lägga allt fokus på balansering. Atlantean healing går ut på att stärka oss.  Blir vi starkare, så kan vi även bidra till en bättre värld. Varje år så sker initieringar i Atlantean healing. De deltagare som går den två dagar långa kursen, kan utöva healing både på sig själva och andra när kursen är klar. Kursen finns att gå runt om i hela Europa. Det är många som tror att Birkan Tore själv håller i kursen, men det gör han ej. Det är en medarbetare till Birkan, som har utövat healing under många år. I atlantean healing är det viktigt att ha en stark intuition. Den hjälper den som ger den här formen av healing att få en större förståelse för vad som sker. De blir mer klarsynta helt enkelt. Birkan Tore är även författare.  Han har släppt boken “Rise and shine: a spiritual wake-up call for sleeping beauties” och fl

Kommentarer inaktiverade för Birkan Tore