Spådom

Spådom – Vivi Linde driver Tarotguiderna Sveriges största Tarotlinje och Mediala portal. Även Bloggportalen Andlig Livsstil, Mediumpodden, artiklar mm

Spådom

Spådom är vanligt att man använder sig av som sierska. Att vara synsk innebär att man har en förmåga att se in i framtiden. Att kunna se och tolka olika tecken och känna in andra människor. Att känna hur de tänker och vad som har hänt i deras liv. 

De flesta som håller på med spådom är mediala, eller i vilket fall väldigt känsliga och har en väl utvecklad intuition. Det finns dock många som lägger exempelvis tarotkort eller har en pendel för eget bruk, för att få vägledning, utan att vara varken synsk eller medial. Många anser även att vara synsk och att kunna spå är en förmåga som går att träna upp, precis som att träna på att bli snabbare i löpspåret eller lära sig att spela gitarr. Övning ger färdighet.

Vivi Lindes böcjer, medialitet, andlighet

Vilka spår?

Det finns så kallade siare och spågummor över hela världen som sysslar med spådom. De kallas dock för lite olika saker, beroende på historik och världsdel. Det kan vara schamaner, orakel, präster, magiker, trollkarlar, völvor eller medium. Det vanligaste är att alla dessa använder sig av olika hjälpmedel eller metoder när de spår. Det kan vara att spå i kaffe eller tesump, använda sig av tarotkort, sia in i stjärnorna i form av astrologi, kasta benknotor och låta dem ge svar, titta in i en kristallkula, spå i vanliga spelkort, titta djupt in i händer och mycket mer.

Olika sätt att spå

Tarotkort

Tarot är överlägset den mest populära spådoms formen i västvärlden idag. För att kunna spå behöver du en tarotkortlek, som innehåller 78 tarotkort. Kortleken ärTarotguiderna, spådom, tarot uppdelad i två delar. Den större Arkanan med 22 kort. Den delen berättar om större händelser. Den mindre Arkanan berättar däremot om småhändelser. Varje kort har en bestämd innebörd. Det finns flera så kallade förutbestämda mönster att lägga korten enligt. Det kan vara en enkel läggning med tre kort. Du börjar från vänster och går till höger. Kortet längst till vänster symboliserar dåtid, det i mitten nutid och det till höger framtid. Sen finns större läggningar för spådom som är väldigt populära, liknande det “Keltiska korset”. Det finns vackra tarotkortlekar att köpa i olika affärer, på nätet och det finns även appar som lägger ut kort. De flesta föredrar dock “riktiga” kort och en riktig sierska.

Änglakort

Det finns även de som tycker om att spå i så kallade änglakort. Det är budskap som kommer från änglarna. Det vanligaste när det gäller änglakort är man drar ett på morgonen för vägledning av dagen och de kortläggningar man gör handlar mycket om healing, rådgivning och kärlek.

Kartomanti

Kartomanti innebär att du spår i vanliga spelkort. Den här kortkonsten var mer vanlig förr, innan de vackra tarotkorten fick sin inträdelse på 1500-talet.

Kortens betydelse:

 • Hjärter förknippas med vattenelementet. Hjärter står för kärlek, vänskap, lycka och hemmet. När du får hjärterkort, så är de generellt bra kort.
 • Ruter förknippas med jordelementet. Ruter står för karriär och pengar. De är också angenäma kort att få oftast.
 • Klöver förknippas med eldelementet. Klöver står för affärer, ambition och vad man kan göra. Klöver är generellt sett bra kort, men anses som “dåliga” av vissa, då det innebär att du behöver anstränga dig på sakerna som kommer fram bland dessa kort.
 • Spader förknippas med luftelementet. Spader står för skvaller, utmaningar, budskap och problem. Det finns många negative tankar och känslor bland dessa kort.

Utöver den här kortfattade beskrivningen av korten, så finns det en individuell innebörd för varje kort. Vill du veta mer så finns det en massa littertur kring Kartomanti på nätet bland annat.

Tasseografi

Tasseografi är att spå i kaffesump eller i kokta teblad. Det är dock vanligare att utföra spådom med kaffe än te. Då gör du följande: Koka grovmalda kaffebönor. Häll upp kaffet i en stor rund kopp med ett stort öra, det vill säga ett stort handtag. Kaffet ska helst drickas, men det är inget måste. När koppen är tom kan sumpen börja att synas. Olika figurer träder fram i sumpen och nu kan dessa börja att tolkas. Handtaget på koppen är din vän. Figurerna som hamnar närmast “örat”, påverkar dig mest och genast. Koppens ovankant är nutid och längre ner blir framtid. Här ska du få några exempel på tasseografiska symboler och deras betydelse. Ankare betyder framgång i karriären. Sax är gräl hemma. Orm, se upp för en fiende. Klocka betyder goda nyheter. Hjul innebär pengar. Kryss är otur. Nyckel, då öppnas en möjlighet eller en hemlighet kommer fram.

Pendel

De vanligaste pendlarna finns i trä, silver eller kristall. De kan vara utformade som droppar, bollar, kon eller spiraler. Det går även att göra sin egen kristall. Du behöverTarotguiderna, spådom, pendel, sierska, spådam, tarot då ett snöre, eller en kedja som är mellan 15-20 cm lång. Sätt fast en ring i ena änden. En del använder sin pendel för spådom och andra för att känna av balans, kontra obalans i kroppen. Då håller man pendeln strax ovanför kroppen och går sakta från huvudet ner mot fötterna. Beter sig pendeln “annorlunda” någonstans på kroppen? Då kan det vara en blockering i ett chakra. Det vanligaste sättet att “kommunicera” med pendeln är att när den roterar medurs så är svaret “ja” och roterar den moturs är svaret det motsatta, nämligen “nej”. Du kan ställa ja eller nej frågor, samt hålla pendeln ovanför en så kallad pendelkarta för att få andra svar. Kartan kan innehålla bokstäver och siffror. Det går att skriva ut pendelkartor från olika sidor på internet.

Kiromanti

Kiromanti är en gemensam benämning för handläsning. Den vänstra handen avslöjar personens nedärvda karaktärsdrag, medan den högra visar den personliga individualiteten. När du spår i händer, börjar du med att studera handens form. Är handen bred, kortfingrad och kraftfull? Då är det “elementärhanden och “idealhanden” som sägs tillhöra en praktisk estet. Har handen en innåtvänd tumme så tyder det på inåtvändhet. Är tummen däremot utåtvänd, så tyder det på stark personlighet. Långra fingrar, det vill säga att fingrarna är längre än handflatan, tyder på att du är känslig och intelligent. Korta fingrar innebär motsatsen. Har du markerade fingerleder, så är du en logisk och metodisk person. Spetsiga fingrar sitter på en fantasifull person, medan trubbiga fingertoppar tyder på förnuft. Släta fingrar betyder intuition och stora fingrar visar på envishet. Sist, men inte minst, utspridda fingrar är tecken på självständighet.

Kristallskådning

I många fantasy filmer syns en klok trollkarl med sin “käpp”, tillika spåstav och sin kristallkula. Eller så kliver karaktären in i ett tält, där en klok spådam sitter med sinSpådom, kristallkula, tarotguiderna stora glaskula. Kristallskådning är en metod för spådom som har använts många gånger genom historien. Kristallskådning sker inte bara i kristallkulor, som man kanske tror, utan även i speglar och I vattenpölar. Det viktiga är att det blänker. Ska du spå i en kristallkula, så ska enbart du ha vidrört kulan. Annars så kan man förstöra känsligheten. De som spår i kristallkulor förklarar det med att du ser syner i glaset. Det kan vara vita dimmor, som betyder goda nyheter och glädje. Det kan även vara svart dimmor. De innebär motsatsen, det vill säga illavarslande och dåligt. Dyker färgerna violet, grönt och blått upp så är det tecken på lycka och glädje. Ser du däremot färgerna rött, orange och guld, så betyder det fara, problem, svek och sjukdomar. Detta enligt de som använder en kristallkula att spå i. Tycker du att det verkar otäckt, råds du till att avstå att prova.

Astrologi

Hur ofta läser du ditt horoskop i tidningen medan du äter frukost? Stämmer det? Många blandar ihop astrologi och astronomi. Fram till medeltiden var det samma disciplin, men sedan ändrades det. Astronomi är läran om himlakroppar och världsrymden. Astrologi däremot, bygger på den gamla tron att man kan förutspå vad som ska hända i framtiden, genom att studera stjärnornas och planeternas rörelser. Vilket stjärntecken du är född i beror på i vilket stjärntecken solen stod när du föddes.

De olika tecknen är indelade i olika element.

 • Eld står för handling. Till eld hör vädur, lejon och skytt.
 • Jord står för det materiella. Till jord hör oxe, jungfru och stenbock.
 • Luft står för tankar och idéer. Till luft hör tvilling, våg och vattuman.
 • Vatten står för känslor. Till vatten hör kräfta, scorpion och fisk.

Det går att beställa individuella horoskop från olika ställen. Som med all spådom finns det alltid seriösa och oseriösa utövare. Lär dig så mycket du bara kan själv, innan du gör en beställning. Lyssna även till ditt eget sunda förnuft.

Lära sig att spå själv

Använd din nyfikenhet för att lära dig mer. Läs mycket om den formen av spådom  som intresserar dig och prova dig fram försiktigt. Övning ger färdighet, så är det med allt. Det är dock väldigt viktigt att aldrig spå någon annan innan du har lärt dig grunderna själv. Glöm inte heller att all spådom sker av kärlek, inte med onda avsikter. Spådom får inte missbrukas eller användas i någon form av makt mot någon annan.

Tarot

Tarots mysterier: En nybörjarguide till spådomskonsten

Tarotvärlden kan vara både fascinerande och skrämmande med sina invecklade mönster och mystiska symbolik. Många människor dras till korten för spådom och söker insikter om sina liv och framtiden. För nybörjare kan det dock vara överväldigande att veta var man ska börja. Det är där den här guiden kommer in i bilden. I den här nybörjarguiden avslöjar vi Tarots mysterier och ger dig en solid grund att bygga vidare på. Vi tar upp allt från Tarots historia och symbolik till hur du väljer och tar hand om din egen kortlek. Du kommer att lära dig att tolka korten och utnyttja din intuition för att få djupare insikter. Oavsett om du är skeptisk eller troende kommer den här guiden att ge dig en omfattande introduktion till spådomskonsten och hjälpa dig att avslöja Tarots hemligheter. Så låt oss dyka in och upptäcka Tarots magi tillsammans!

Tarots historia och dess betydelse

Tarots historia kan spåras tillbaka till 1300-talet i Italien, där den ursprungligen användes som ett spel. Det var dock inte förrän i slutet av 1700-talet som TarotSpådom, tarot, spådam, sierska, tarotguiderna förknippades med spådom och mystik. I början av 1900-talet upplevde tarot en återupplivning av populariteten, delvis tack vare det inflytelserika arbetet av ockultister som Aleister Crowley och Arthur Edward Waite. Enligt en teori har Tarot sitt ursprung i det gamla Egypten och fördes till Europa av zigenare. Enligt en annan teori skapades tarot av tempelriddarna och användes som ett verktyg för andlig initiering. Oavsett dess ursprung har Tarot blivit ett populärt verktyg för divination och självupptäckt. Tarotläsning har praktiserats i århundraden och har använts i olika syften, bland annat för spådomar, underhållning och andlig utveckling. Tarot började som en spelkortlek och utvecklades med tiden till att bli ett verktyg för spådom och andlig utforskning. I den här artikeln kommer vi att utforska de andliga fördelarna med tarotläsning och hur den kan användas som ett verktyg för personlig tillväxt och upplysning.

 • Tarotkortleken består av 78 kort, vart och ett med sin egen unika symbolik och betydelse. Korten är indelade i två huvudkategorier:
 • Stora arkanan och Lilla arkanan. Stora arkanan består av 22 kort som var och en representerar en annan arketyp eller ett universellt tema.
 • Lilla arkanan består av 56 kort, indelade i fyra färger (bägare, svärd, stavar och mynt), som var och en representerar ett annat element och en annan aspekt av livet.
 • Tarots betydelse ligger i dess förmåga att koppla sig till det undermedvetna och ge insikter i det förflutna, nuet och framtiden.
 • Tarotkorten kan användas för självreflektion, personlig utveckling och för att få klarhet i livets utmaningar och möjligheter.

Förståelse för tarotkortet

Innan du dyker in i Tarotläsningar är det viktigt att ha en grundläggande förståelse för Tarotkortleken.

 • Stora arkanan består av 22 kort som var och en representerar en arketyp eller ett universellt tema. Dessa kort inkluderar dåren, magikern, översteprästinnan, kejsarinnan, kejsaren, påven, de älskande, vagnen, styrkan, eremiten, lyckohjulet, rättvisan, den hängde mannen, döden, måttlighet, djävulen, tornet, stjärnan, månen, solen, domen och världen.
 • Lilla arkanan  består av 56 kort, uppdelade i fyra färger (bägare, svärd, stavar och mynt), som var och en representerar ett annat element och en annan aspekt av livet. Varje färg består av 14 kort, inklusive 10 numrerade kort och 4 hovkort (prinsessa, knäckt, drottning och kung).
 • Stora arkanan representerar kraftfulla arketyper och universella teman som är relevanta för alla individer. Dessa kort är ofta förknippade med stora livshändelser och andlig tillväxt.
 • Lilla arkanan representerar mer specifika situationer och erfarenheter och kan ge insikter om det dagliga livet och relationer. Varje kort i tarotleken har sin egen unika symbolik och betydelse och kan tolkas på olika sätt beroende på sammanhanget för läsningen. Tolkningen av ett kort kan också påverkas av dess position i spridningen och de andra korten som omger det.

Förstå de andliga fördelarna med tarotläsning

Tarotläsning handlar inte bara om spådom eller svara på ja- eller nejfrågor.

 • Det är ett verktyg för andlig tillväxt och självupptäckt.
 • Tarot kan hjälpa dig att få klarhet, få kontakt med ditt högre jag och utnyttja din intuition.
 • Den kan också ge dig en känsla av egenmakt eftersom den gör det möjligt för dig att ta kontroll över ditt liv och fatta välgrundade beslut.
 • Tarot är en spegel som speglar dina innersta tankar, känslor och övertygelser.
 • Den kan hjälpa dig att få insikt i dina styrkor och svagheter och vägleda dig mot en väg av personlig tillväxt och upplysning.
 • Tarot kan också hjälpa dig att övervinna rädsla och ångest genom att visa dig den större bilden och hjälpa dig att se saker ur ett annat perspektiv.

Tarotläsning och självupptäckt
Tarotläsning kan utöver att avndas för spådom vara ett kraftfullt verktyg för självupptäckt. Tarot kan hjälpa dig att få insikt i dina tankar, känslor och beteenden. Den kan också hjälpa dig att identifiera mönster i ditt liv och vägleda dig till att göra positiva förändringar. Tarot kan hjälpa dig att utforska dina innersta önskningar och drömmar och hjälpa dig att manifestera dem till verklighet. En av de viktigaste fördelarna med att utföra en spådom med tarot är att den kan hjälpa dig att få en djupare förståelse för dig själv. Tarot kan hjälpa dig att identifiera dina styrkor och svagheter och vägleda dig mot en väg för personlig utveckling och självförbättring. Den kan också hjälpa dig att identifiera begränsande övertygelser och negativa tankemönster och hjälpa dig att övervinna dem.

Utveckla intuitionen
Tarot är ett verktyg för att utnyttja din intuition. Den kan hjälpa dig att utveckla dina psykiska förmågor och att komma i kontakt med ditt högre jag. Tarot kan också hjälpa dig att lita på din intuition och fatta beslut som bygger på din inre vägledning snarare än på yttre faktorer. För att utveckla din intuition genom tarotläsning måste du öva regelbundet. Börja med att blanda korten och ställ en fråga. Dra sedan ett kort och sitt med bilden i några minuter. Lägg märke till dina tankar och känslor och skriv ner dem. Med tiden kommer du att utveckla en djupare kontakt med korten och din intuition.

Övervinna rädsla och ångest med tarotläsning
Rädsla och ångest kan vara försvagande och hindra dig från att leva ditt bästa liv. En spådom med tarotkort kan hjälpa dig att övervinna rädsla och ångest genom att visa dig den större bilden och hjälpa dig att se saker ur ett annat perspektiv. Tarot kan också hjälpa dig att identifiera grundorsaken till din rädsla och hjälpa dig att utveckla strategier för att övervinna den. För att övervinna rädsla och ångest med tarotläsning bör du börja med att identifiera dina rädslor. Dra sedan ett kort och sitt med bilden i några minuter. Lägg märke till dina tankar och känslor och skriv ner dem. Använd kortets budskap för att vägleda dig mot en väg av helande och omvandling.

Tarots roll i andlig tillväxt och upplysning
Tarot är ett verktyg för andlig tillväxt och upplysning. Den kan hjälpa dig att komma i kontakt med ditt högre jag och koppla dig till din inre visdom. Tarot kan också hjälpa dig att utveckla medkänsla och empati för andra och världen omkring dig. För att använda Tarot som ett verktyg för andlig tillväxt och upplysning börjar du med att sätta upp en intention för din läsning. Dra sedan ett kort och sitt med bilden i några minuter. Lägg märke till dina tankar och känslor och skriv ner dem. Använd kortets budskap för att vägleda dig mot en väg av andlig tillväxt och upplysning.

Att välja rätt tarotlek för dig

Att välja rätt Tarotlek är ett viktigt steg på din resa för att utveckla din förmåga till spådom. Det finns många olika tarotlekar tillgängliga, var och en med sin egen unika stil och symbolik. Det är viktigt att välja en lek som resonerar med dig och som känns intuitiv att arbeta med. När du väljer en tarotlek bör du ta hänsyn till kortens konstverk och symbolik samt till storleken och kvaliteten på kortleken. Några populära tarotlekar är Rider-Waite-Smith, Thoth och Marseille. Det är också viktigt att överväga tillgången till resurser och vägledning för den specifika kortlek du väljer.

Hur man blandar och drar tarotkort
Att blanda och dra tarotkort är en enkel process, men det är viktigt att närma sig den med avsikt och medvetenhet. Innan du gör en spådom, ta en stund för att jorda dig själv och sätta en intention för läsningen. För att blanda korten håller du kortleken i din dominerande hand och blandar korten medan du fokuserar på din intention. Du kan blanda korten på en mängd olika sätt, till exempel genom att blanda dem med överhanden, genom att blanda dem med en riffel eller genom att helt enkelt sprida ut korten och blanda dem. För att dra korten håller du kortleken med baksidan nedåt och väljer ett kort slumpmässigt. Du kan också använda en specifik spridning eller layout för att styra valet av kort. När du drar varje kort, ta en stund för att reflektera över dess symbolik och betydelse och hur det relaterar till frågan eller avsikten med läsningen.

Tarotkorts betydelser och tolkningar
Att tolka tarotkort kan vara en komplex och nyanserad process, men det finns några allmänna riktlinjer och associationer som kan vara till hjälp för nybörjare. Varje kort i tarotleken har sin egen unika symbolik och betydelse och kan i en spådom tolkas på olika sätt beroende på sammanhanget för läsningen.

Några vanliga tolkningar av tarotkort är t.ex:

 • Dåren: Nya början, spontanitet och risktagande.
 • Trollkarlen: Manifestation, kreativitet och omvandling.
 • Översteprästinnan: Intuition, mystik och inre visdom.
 • Kejsarinnan: Överflöd, omvårdnad och kreativitet.
 • Kejsaren: Myndighet, struktur och ledarskap.
 • Påven: Tradition, andlighet och vägledning.
 • De älskande: Relationer, val och partnerskap.
 • Vagnen: Ambition, beslutsamhet och drivkraft.
 • Styrkan: Inre styrka, mod och självkontroll.
 • Eremiten: Ensamhet, introspektion och visdom.
 • Lyckohjulet: Cykler, förändring, tur och öde.
 • Rättvisan: Balans, rättvisa och sanning.
 • Den hängde mannen: Överlåtelse, uppoffring och att släppa taget.
 • Döden: Förvandling, slut och ny början.
 • Måttlighet: Balans, harmoni och måttlighet. D
 • jävulen: Frestelse, beroende och materialism.
 • Tornet: Chock, omvälvning och uppvaknande.
 • Stjärnan: Hopp, inspiration och läkning.
 • Månen: Intuition, känslor och det omedvetna.
 • Solen: Vitalitet, glädje och framgång.
 • Domen: Återfödelse, uppvaknande och omvandling.
 • Världen: Fulländning, helhet och uppfyllelse.

Olika tarotsläggningar och hur man använder dem.

Tarotläggningar är layouter som vägleder valet och tolkningen av tarotkorten. Det finns många olika tarotläggningar tillgängliga, vart och ett med sitt eget unika syfte och sin egen struktur. Några vanliga tarotläggningar är bland annat följande:

 • Tre kort: Den här enkla läggningen består av tre kort som representerar det förflutna, nuet och framtiden.
 • Keltiska korset: Den här komplexa läggningen för spådom består av tio kort som representerar olika aspekter av livet och relationer.
 • Relationsläggning: Den här läggningen fokuserar specifikt på relationer, med kort som representerar tidigare, nuvarande och framtida aspekter av relationen.
 • Karriärläggning: Den här läggningen fokuserar specifikt på karriär och arbetsrelaterade frågor, med kort som representerar tidigare, nuvarande och framtida aspekter av karriären. När du använder en tarotläggning är det viktigt att du närmar dig den med avsikt och fokuserar på den fråga eller det livsområde som du vill utforska. Varje kort i spridningen kan ge insikter och vägledning i samband med den aktuella frågan.

Tips för att läsa tarotkort

Att läsa tarotkort kan vara en djupt personlig och intuitiv process, men det finns några tips och bästa metoder som kan vara till hjälp för nybörjare. Några tips för att spådom är bland annat följande:

Lita på din intuition: Tarot är ett verktyg för att ta del av din egen intuition och inre visdom. Lita på dina instinkter och låt din intuition vägleda dig.
Lita inte för mycket på guideböcker: Även om guideböcker kan vara till hjälp för att förstå Tarotkortens grundläggande betydelser kan de också begränsa din tolkning och intuition. Använd guideböcker som en utgångspunkt, men var inte rädd för att lita på dina egna insikter och tolkningar.
Öva regelbundet: Precis som alla andra färdigheter kräver tarotläsning övning och hängivenhet. Avsätt tid varje dag eller vecka för att öva på att läsa tarotkort och utforska deras betydelser och symbolik.
Håll dig öppen för nya idéer: Tarotläsningar kan ibland ge oväntade eller obekväma insikter. Var öppen och villig att utforska olika perspektiv och möjligheter.
Några vanliga myter och missuppfattningar om Tarot är bland annat följande: Tarot förknippas med djävulen eller mörk magi: I verkligheten är Tarot ett verktyg för självreflektion och personlig utveckling och har ingen koppling till mörk magi eller onda andar. Tarot kan förutsäga framtiden: Tarot kan ge insikter och vägledning som rör framtiden, men den kan inte förutsäga eller kontrollera framtiden. Framtiden formas av våra tankar, övertygelser och handlingar. Tarot är endast för synska eller mystiker: Vem som helst kan lära sig att läsa tarotkort med övning och hängivenhet. Du behöver inte vara en synsk eller mystiker för att få kontakt med symboliken och insikterna i Tarot.
Etik och ansvar vid tarotläsning Som med alla former av divination eller andlig praktik är det viktigt att närma sig Tarotläsningar med etik och ansvar. När du ger Tarotläsningar bör du tänka på följande riktlinjer: Respektera klientens privatliv och val: Tarotläsningar bör utföras med klientens samtycke och med respekt för klientens privatliv och val. Undvik att ge medicinska eller juridiska råd: Tarotläsningar bör inte användas som ersättning för professionell medicinsk eller juridisk rådgivning. Använd tydlig och ärlig kommunikation: Tarotläsningar bör genomföras med tydlig och ärlig kommunikation och undvika vaga eller vilseledande uttalanden. Ta ansvar för din egen energi och dina egna avsikter: När du ger Tarotläsningar är det viktigt att du tar ansvar för din egen energi och dina egna intentioner och ser till att de är positiva och i linje med allas högsta bästa.
Resurser för att lära sig och praktisera Tarot Det finns många resurser tillgängliga för att lära sig och praktisera Tarot, inklusive böcker, onlinekurser och lokala Tarotgemenskaper. Några populära resurser för Tarot är bland annat: Slutsats Tarot är ett kraftfullt verktyg för självreflektion, personlig utveckling och för att få insikter i det förflutna, nuet och framtiden. Oavsett om du är skeptisk eller troende kan tarot ge dig en fascinerande och meningsfull resa till självupptäckt. Genom att förstå Tarots historia och symbolik, välja rätt kortlek och öva regelbundet kan du avslöja Tarots hemligheter och utnyttja din egen intuition och inre visdom. Så omfamna Tarots magi och påbörja din egen utforsknings- och upptäcktsresa redan idag!