Gordon Smith medium
Kända medium

Medium Gordon Smith

Medium Gordon Smith

En djupdykning i hans unika gåvor och verksamhet

Medium Gordon Smith, född den 6 juli 1962, är en brittiskt psykiskt medium som är känd som Storbritanniens ”mest korrekta” medium. Med en karriär som sträcker sig över tre decennier har Gordon Smith hyllats av brittiska medier för sin förmåga att kommunicera med andevärlden och leverera trovärdiga budskap till dem som söker svar. Han har skrivit framgångsrika kolumner för brittiska tidningar och ledande magasin.

Gordon Smith erbjuder live-evenemang och meditationer i syfte att hjälpa deltagarna att förstå och kommunicera med andevärlden. Hans popularitet är så omfattande att hans evenemang ofta säljs ut inom loppet av dagar, om inte timmar. Han har dessutom skapat oracle-decket ”The Healing Spirits Oracle Deck” som används i kombination med hans Healing Spirits Meditationer.

Gordon Smiths insatser som medium har haft en positiv inverkan på många människors liv och han är vida respekterad i sin bransch. Med sitt neutrala synsätt, kunskap och enkelhet, har Smith blivit alltmer eftertraktad för sin förmåga att förmedla budskap från andevärlden på ett tydligt och trovärdigt sätt.

Gordon Smiths bakgrund

Tidiga år och personliga livet

Gordon Smith föddes den 6 juli 1962 och är en brittiskt psykiskt medium, känd som Storbritanniens ”mest exakta” medium. Han har haft en karriär som sträcker sig över tre decennier och blivit hyllad av Storbritanniens media som ”Storbritanniens mest precisa medium”.

Under sina tidiga år växte Gordon upp i en spirituell familj, vilket gav honom en stark grund för sin framtida karriär. Han lärde sig tidigt att vara öppen för andevärlden och att studera den på djupet.

Uppkomsten som ett medium

Gordon Smiths karriär som medium inkluderar offentliga demonstrationer, live-evenemang och flera publicerade böcker där han utforskar och förklarar den psykiska världen. Han har även skrivit framgångsrika kolumner för brittiska tidningar och ledande magasin .

Gordon har även arbetat med helande andliga meditationer, tillgängliga via Hay House och Audible UK. Dessa kan användas ensamma eller tillsammans med The Healing Spirits Oracle Deck, som hjälper människor att kommunicera med sina andliga guider och lära sig om deras budskap.

Hans popularitet har ökat över åren, och hans evenemang säljer ofta slut snabbt. Han är känd för sin förmåga att kommunicera med dem som har gått bort och för att ge insikter om det paranormala för många människor.

Gordon Smiths bakgrund och erfarenhet som medium har lett honom till att bli en av världens ledande medier och en erkänd auktoritet inom sitt område.

Mediumskapets essens

Mediumskap är en förmåga som innebär att en person, kallad medium, kan kommunicera med andevärlden och förmedla budskap från andar till de levande. Denna kommunikation kan antingen vara mental, där mediumet tar emot tankar och känslor, eller fysisk, där mediumet låter anden använda sin kropp för att tala eller utföra handlingar. Många tror att mediumskap är en naturlig del av den mänskliga existensen och att det är möjligt att utveckla denna förmåga genom träning och andlig utveckling.

Utbildning inom mediumskap

Att utveckla mediumskap kräver engagemang, tålamod och övning. Det finns många sätt att utveckla sina förmågor, och det är vanligt att söka handledning och utbildning för att hjälpa till i denna process. Utbildning inom mediumskap varierar i innehåll och metodik, men syftar i grund och botten till att stärka den andliga kopplingen och öka medvetenheten om andevärlden.

Utbildningsmetoder kan inkludera:

  • Meditation
  • Andlig utvecklingscirklar
  • Teoretisk undervisning
  • Praktisk träning
  • Workshops och seminarier

Gordon Smith erbjuder själv utbildning och stöd genom olika kanaler. Under COVID-19-pandemin har han anpassat sitt arbete genom att erbjuda evenemang och undervisning via Zoom. Hans böcker och meditationsmaterial, tillgängliga via Hay House och Audible UK, är också resurser för de som vill fördjupa sig i mediumskapets värld och utveckla sina färdigheter.

Gordon Smiths undervisning

Workshops och kurser

Gordon Smith är en känd brittisk medier och författare som håller i en rad olika workshops och kurser inom andlig utveckling och mediumskap. Dessa evenemang är utformade för att hjälpa deltagarna att utveckla sin intuitiva förmåga och lära sig att kommunicera med andevärlden.

Under pandemin har Gordon och hans team anpassat sitt undervisningsformat till att vara helt digitalt. De har övergått till att använda Zoom som plattform för att erbjuda sina workshops, kurser och mentorprogram. Detta har möjliggjort för deltagare från olika länder att delta, vilket har bidragit till att sprida kunskap och erfarenheter över hela världen.

I sina kurser fokuserar Gordon bland annat på metoder för att uppnå meditation och att hitta sitt inre flöde, eller som han kallar det, ”hitta sitt flow”. Dessa metoder inkluderar riktlinjer för att ändra tankesätt och fokus, samt tekniker för att optimera sin meditationsrutin för att förbättra sin egen andliga resa.

Gordon Smiths workshops och kurser är uppdelade i tre grundläggande kategorier:

  • Nykomlingar – För personer som är nyfikna på mediumskap och andlig utveckling och vill lära sig grunderna.
  • Vidareutbildning – För de som redan har en viss erfarenhet och vill fördjupa sin kunskap och teknik.
  • Mentorprogram – För de som önskar en mer personlig och individuell vägledning i sin andliga och mediala utveckling.

Det är viktigt att förstå att Gordon Smiths undervisning kan skilja sig från andra medium och att hans metoder kanske inte passar alla. Men för de som finner hans läror hjälpsamma kan det vara en betydande källa till växt, personlig utveckling och inre frid.

Demonstrationer av psykisk förmåga

Gordon Smith är känd för sina offentliga uppvisningar där han demonstrerar sina psykiska förmågor. Som ett erkänt medium över hela världen, använder han sina gåvor för att kommunicera med dem som har gått bort genom att ge läsningar och budskap till sina deltagare. Gordon har också fått rykte om att vara en av Storbritanniens mest precisa medier, vilket bidrar till hans popularitet och framgång på scenen. Under sina offentliga uppvisningar, fokuserar Smith ofta på följande områden:

  • Kommunikation med andar: Han kanaliserar budskap från andevärlden och ger stöd till dem som har förlorat nära och kära.
  • Healing: Vid sidan av sina mediumskapförmågor är Gordon också känd för att erbjuda healing och vägledning till sina deltagare.

 

Föreläsningar om andlig utveckling och healing

Workshops där deltagarna lär sig att utveckla sina egna mediumförmågor

Live-demonstrationer av hans psykiska förmågor och förmåga att kommunicera med andevärlden

Gordon Smiths offentliga uppvisningar, såväl som hans engagemang i charitativa organisationer, visar hans passion för att använda sina förmågor för att hjälpa och stödja andra i deras personliga och andliga tillväxt.

Publikationer och medieframträdanden

Böcker och publikationer av Hay House

Gordon Smith är en internationellt erkänd medial förmåga och har skrivit flera böcker om andlighet och kontakt med andevärlden. Han har publicerat sammanlagt 23 böcker, varav de senaste tre titlarna gavs ut av det prestigefyllda förlaget Hodder & Stoughton under deras Crown Imprint. Bland Gordons publikationer kan nämnas:

 

  • Var två världar möts (Where Two Worlds Meet): I denna bok utforskar Gordon grunderna i mediumskap och kontakt med andevärlden.
  • Med mina ögon: Gordon delar sina tankar om livet och besvarar många frågor om döden som hemsöker dem som förlorat en närstående.
  • Dessutom har några av Gordons böcker fått beröm från välkända personer inom området, såsom James Van Praagh och Psychic News redaktör Tony Ortzen.

Artiklar i The Sunday People

Gordon Smith har även varit verksam som spaltist i den brittiska tidningen The Sunday People, där han delade med sig av sina mediala erfarenheter och kunskaper inom andlighet. I sina artiklar behandlade han olika ämnen som rörde kontakt med andevärlden och personlig utveckling. Utöver sina publikationer har Gordon Smith även medverkat i intervjuer och poddar, där han delar med sig av sina insikter och erfarenheter som medium.

Ett exempel på detta är en podcastintervju med Gordon som gäst, ledd av Maxim Mankevich, som kan höras via följande länk: Gordon Smith Medium. I denna intervju diskuterar Gordon bland annat vad som verkligen händer på jorden just nu ur ett andligt perspektiv.

Dessutom har Gordon även engagerat sig i undervisning och träning av blivande medium, och har samarbetat med professor Archie Roy i dessa ämnen.

Gordon Smith i Schweiz

Händelser och sessioner i Basel

Gordon Smith, ett internationellt erkänt medium och andlig lärare, besöker ofta Schweiz för att hålla evenemang och sessioner. Smith är en uppskattad författare och har publicerat 23 böcker som översatts till över 20 språk.

En av de mest anmärkningsvärda händelserna som Smith deltar i är Basler Psi, som äger rum mellan den 18 och 22 november 2024 i Basel. Under detta evenemang kommer han att dela med sig av sina insikter och kunskaper inom medialitet och andlig utveckling.

I samband med Basler Psi evenemanget erbjuder Smith också en grundkurs i medialitet. Under denna femdagarskurs lär deltagarna sig hur de kan öppna upp för den andliga världen och utveckla sina mediala förmågor på ett ansvarsfullt sätt. Kursen ger en unik möjlighet att lära sig från en av världens främsta mediala experter och utövare.

Förutom Basler Psi kommer Gordon Smith att erbjuda evenemanget Find Your Flow i Basel den 3 och 4 november 2024. Detta evenemang fokuserar på att hjälpa deltagarna att upptäcka sina inre styrkor och förmågor samt att utveckla och fördjupa deras andliga resa.

Det är viktigt att notera att dessa evenemang och sessioner kan komma att ändras, så det rekommenderas att hålla ett öga på Gordons sociala medier och hans officiella hemsida för de senaste uppdateringarna.

Pandemiens inverkan

Anpassning till lockdownNär pandemin slog till och lockdown infördes runt om i världen, blev den välkända mediet Gordon Smith snabbt tvungen att anpassa sig till situationen och skapa alternativa metoder för att hålla kontakten med sina följare och studenter. Med stängda möteslokaler och avbokade evenemang, skapade Gordon en stark närvaro på sociala medier för att fortsätta dela sina kunskaper och hjälpa till att trösta och guida människor under dessa svåra tider.

Övergång till virtuella möten

I stället för traditionella personliga möten och workshopevenemang började Gordon Smith att erbjuda Zoom-möten för sina följare och studenter. Zoom blev huvudplattformen för Gordon att undervisa och dela med sig av sin gåva från bekvämligheten av sitt eget hem. Denna plattform tillät honom att interagera med många fler personer, oberoende av var de befann sig geografiskt.

Gordon använde sig även av YouTube för att dela med sig av meditationer för att hjälpa människor att hitta lugn och ro under pandemin. Dessa online meditationer blev snabbt uppskattade av hans följare.

Med dessa virtuella möten och onlineverktyg, lyckades Gordon Smith inte bara upprätthålla kontakten med sina följare, utan också nå ut till en bredare publik över hela världen. Denna övergång har visat att pandemins inverkan på Gordon Smiths arbete som medium har inneburit en snabb anpassning och utveckling mot nya kommunikationsmetoder genom digital teknologi.

Pandemin ledde till att Gordon anpassade sitt arbete till online-plattformar som Zoom och YouTube.

Övernaturliga fenomen och paranormal forskning

Paranormala fenomen har alltid fängslat människans intresse och nyfikenhet. Det finns många som tror på övernaturliga händelser, som spöken, andar och förmågor som klärvoajans. Enligt en studie från Uppsala universitet tror 41 procent av vuxna svenskar på någon form av paranormala fenomen, och bland kvinnor är det så många som hälften.

Undersökningar av paranormal aktivitet

Det har genomfört flera vetenskapliga studier för att få en djupare förståelse av paranormal aktivitet. En av dessa forskare är Professor Archie Roy, en framstående expert på paranormala fenomen. Han har utfört intensiv forskning inom området och benämnt det som ”parapsykologi”.

Studier om paranormal aktivitet spänner över flera områden, inklusive:

  • Spöken och andar: En del människor tror att det finns övernaturliga varelser som kan manifestera sig i vår värld.
  • Klärvoajans och ESP: Vissa individer påstår sig ha förmågan att förutsäga framtida händelser eller känna av andra människors tankar och känslor.
  • Ut ur kroppen-upplevelser: Vissa personer rapporterar att ha upplevt att deras medvetande lämnar deras fysiska kropp, ofta under en nära-döden-upplevelse.
  • Forskning inom paranormala fenomen har hittills inte gett konkreta bevis för övernaturliga händelser. Däremot har det väckt viktiga frågor om människans sinne och dess förmåga att uppleva och tolka verkligheten på olika sätt.

 

 

Kommentarer inaktiverade för Medium Gordon Smith